…с дъх на шоколад и радост в детските очи!


Гайо шоколад за Коледа

Стар Нейлз – България е социално отговорна компания. Опитваме се да подкрепяме сериозни каузи, които имат влияние върху голям кръг хора. За празниците в края на годината избрахме да подкрепим още една такава.

Не знаем колко е тежко на всички деца в домовете за сираци. Нямаме представа какво изпитват и какво чувстват децата на Коледа, когато всички ние сме на празничната трапеза. Не знаем какво е да очакваш подаръци и изненади, но да няма кой да ти ги поднесе.

Затова се свързахме с фабрика за шоколад Гайо и подкрепихме тяхната Коледна кауза. Избрахме специален шоколад – както всички останали шоколади, и този е ръчно изработен от натурални съставки и е произведен в лимитирано количество.

Интересното при този шоколад е и каузата, която той носи със себе си – всеки от шоколадите е опакован с автентична рисунка, направена от децата в дом за деца, лишени от родителска грижа „Олга Скобелева“ в Пловдив. Така няма два еднакви шоколада, всеки носи труда и старанието на две детски ръце, всеки е разкошен и различен от всички останали! Защото всички рисунки са ръчно изработени, десетки, стотици пъти, всеки път децата са започвали върху бял лист с много старание и любов, за да достигне подаръкът и посланието за весели празници и до Вас.

Един лев от стойността на шоколада се дарява на този дом и децата в него. Ето защо избрахме да подарим шоколад – откупихме едно количество и подаряваме наслада – на всички, които ще го вкусят и на децата в дома.


Един отговор за “…с дъх на шоколад и радост в детските очи!”