Нашата социална отговорност


Ние вярваме в отпечатъка, който Стар Нейлз – България оставя в обществото. Затова се стараем да отчитаме влиянието във всичко, което правим, за да развием устойчив бизнес модел.

Целта на нашата корпоративна социална отговорност е да произвеждаме и предлагаме на нашите клиенти качествени и ефективни продукти за маникюр, педикюр и ноктопластика, да осигурим професионално обучение за работа с тези продукти, да допринасяме положително в общностите, в които работим и да правим бизнес, койето е отговорен към гражданите и планетата.

За Стар Нейлз – България корпоративната отговорност е непрекъснат процес – вече 30 години растем, като непрекъснато актуализираме политиките и процедурите ни, за да може те да отговарят максимално добре на средата, в която се развиваме.

Отдадени на качеството

Горди сме, че вече почти 30 години развиваме фирмата така, че да осигурим висококачествени продукти в салоните закрасота и адекватно обучение за работа с тях. Създадохме собствена производствена и логистична база, благодарение на което можем да проследим качеството на продуктите, които предлагаме,преди те да достигнат до нашите клиенти. Създадохме и един от първите в България учебни центрове за професионална квалификация за професията маникюрист-педикюрист, за да можем да осигурим подготвени кадри за салоните за красота.

Внедрихме системи за контрол и проследяване на качеството и безопасността ISO 9001 и ISO 22716.

Използваме доказани във времето доставчици на първокачествени суровини. Квалифицираните ни технолози работят непрекъснато върху разработването на нови продукти и актуализиране на наличните, за да отговорим на променящите се нужди на пазара.

Отдадени на индустрията

Създаваме и предлагаме нашите продукти с грижа и внимание да са полезни и удобни за работа в салона за красота. Разработени са така, че да са максимално ефективни и да осигуряват комфортна работа на маникюриста и педикюриста, да им дават увереност, че предлагат висококачествена услуга с професионални продукти.

Влагаме високи проценти натурални съставки, за да сме убедени в действието на продуктите и да осигурим видим резултат при употребата им.

В Учебните центове преподават високообразовани специалисти, доказани във времето професионалисти по теория и практика, които преподават по съвременни методики и подготвят курсистите по най-добрия начин за работните процеси в салона за красота. Освен качествената подготовка и знания, курсистите получават необходимите и утвърдени документи за практикуване на професията непосредствено след завършване на обучението.

Отдадени на общността

В Стар Нейлз – България вярваме, че грижата за обществото води до устойчива среда, в която заедно можем да развиваме потенциала си. Поради тази причина подкрепяме и участваме в различни каузи и кампании от обществено значение.

Основен фокус ни е подпомагането на образователни и спортни инициативи, свързани с подрастващите. Целта е да стимулираме и поддържаме интереса към спорта и активния начин на живот.