SNB срещу насилието над деца


Статистиката е плашеща – едно от всеки 5 деца е жертва на някаква форма на насилие. Това е по официални данни, като вероятно действителността е по-сурова.

Според Polished man нещата са още по-сериозни – техните наблюдения сочат, че едно дете умира на всеки 5 минути като резултат на насилие.

Стар Нейлз – България, като социалноотговорна компания, винаги се е вълнувала от всички проблеми, които са свързани с децата. Подкрепяме ги и ги насърчаваме да спортуват за активен и здравословен начин на живот. Ние вярваме, че детското щастие и усмивки са нещо безценно и е наш дълг – на всеки един от нас, на цялото общество, те да бъдат съхранени.

И тъй като знаем, разбираме и приемаме, че децата са нашето бъдеще, ние споделяме убеждението, че времето за действие е сега и от всеки един от нас зависи ако не да спрем, то поне да намалим насилието. Особено над деца!

Затова стартираме кампанията #PolishedMan – ние няма да събираме средства и да ги предоставяме за борба с насилие. Ние Ви призоваваме, както много колеги от днес ще направят, през целия октомври да лакирате по един нокът в синьо.

Един нокът, за едно от петте деца, които са жертва на насилие. Един нокът, който да е началото на разговори по темата. Един нокът, който да ни накара да се замисляме и да ни напомня, че от нас зависи да живеем в един по-добър и красив свят. Без насилие.

лак за нокти и гел лак SNB Венцислав

Можете да използвате лак или гел лак Венцислав от SNB, но можете да изберете и друг син цвят или такъв на друга марка – важно е както посланието и примерът, така и желанието ни за по-добър свят и посланието да достигне до повече хора.