Напомня ти една дама!


movember

През последните години месец ноември се приема за месец на мъжкото здраве. И въпреки че много голяма част от нашия асортимент е насочен към красотата на дамите, решихме да не пропускаме мъжете и да насочим вниманието си към тях. Именно затова се включихме в кампанията MOVEMBER (на български – муември).

Включихме се в кампанията с подкрепата на няколко български блогърки. Споделихме намерението си и избрахме малко по-нетрадиционен начин за привличане на внимание към проблема. Както е известно, мъжете са по-вироглави. Именно затова предложихме дамите да бъдат настоятелни в профилактичните прегледи. Защото мъжете са сякаш по-нехайни по отношение на здравето си и често пропускат факта, че никой не е застрахован от коварните заболявания.

Ето тук идват на помощ дамите – с красивия си маникюр да припомнят, че е изключително важно – ранното диагностициране позволява по-лесно решение на проблема и излекуване. А всяка година броят на заболелите се увеличава (над 1000 нови случая се регистрират ежегодно!).

Без ред и подредба, ето къде пристигнаха нашите посланици Красимир, Ангел, Валентин, Константин, Явор, Димитър, Росен и Атанас. Представяме Ви:

Благодарим Ви, дами, че приехте посланиците ни, бяхте настоятелни и за пореден път ни подкрепихте в начинанието!