Напомням ти, защото е важно!


SNB_napomnq

През октомври розовото отдавна е отстъпило място на по-есенни и тъмни тонове. Именно затова точно този цвят е избран, за да се използва за привличане на вниманието към сериозен проблем. Да, розовото е извън сезона си, но това е цветът, който носи нежното послание за топлата прегръдка и всеотдайната женска любов. Розовото е цветът, с който искаме да напомним, че открит навреме, ракът на гърдата е лечим в над 97% от случаите!

Стар Нейлз – България е фирма, чиято мисия е да дарява хората с красота, да носи радост и усмивки. Затова нямаше как да не се включим и ние в кампанията с розовите лентички.

Основната цел е една – да се говори, говори, говори, говори до втръсване за коварното заболяване рак на гърдата. Да се стимулира действие, да се изкорени мисленето „на мен това няма да ми се случи“.

Избрахме нашите розови посланици и ги пуснахме да разпространяват кампанията. Ето ги:

Те достигнаха до общността на блогърите, които пишат за красота и чрез тях посланието достигна до още по-голям кръг хора. Благодарим Ви, момичета, че с готовност и ентусиазъм споделихте в блоговете си за заболяването, за начините за превенция и борбата!

Без никаква подредба, предлагаме публикациите в блоговете:

Благодарим и на момичетата, които споделиха за проблема и привлекоха внимание към каузата във Facebook, Instagram и на други места – Елена, Яна и Милена!

Още веднъж – БЛАГОДАРИМ ВИ, момичета, че ни подкрепихте и разпространихте информацията за превенция на болестта! Убедени сме, че заедно, стъпка по стъпка, ще продължим да правим света по-красив!


2 Отговори на “Напомням ти, защото е важно!”

  1. Аз благодаря за напомнянето! Каузата е наистина важна и трябва да се говори за нея открито!

  2. Благодаря ви за включването ви (а и моето) в тази добра кауза! Радвам се,че точно българска марка се зае с информираността ни този месец. Поздрави. 🙂