Крем за ръце от SNB в подкрепа на ВК Марица – Пловдив


Волейболният клуб „Марица“ – Пловдив е наша дългосрочна кауза и ние не пестим усилия и емоции към момичетата. Радваме се с тях за победите им и ни е яд, когато не успеят да надвият в някой мач. Те са наши приятели, ние сме техни приятели и подкрепата ни – емоционална и материална, е честна и искрена.

Стар Нейлз – България е социално отговорна фирма и ние непрекъснато търсим начин да помагаме и подкрепяме различни каузи. Но не забравяме и нашите приятели от Марица. Затова сега предлагаме това, което правим най-добре – чудесна козметика за грижа за ръцете. Създадохме прекрасен крем с екстракт от лайка. Той омекотява кожата, подобрява липидния баланс и поддържа отличната хидратацията. В състава вложихме натурално масло от шея, което предпазва от изсушаване и загрубяване. Комбинирахме го с гликоли и урея, които съдействат за контрола над водния баланс. Добавихме и масло от жожоба, което подхранва и регенерира кожата.

Поставихме го в малки тубички от 30 мл със спортен дизайн и Ви го предлагаме за поръчка в нашия онлайн магазин и в офисите ни в Пловдив и София. Цялата събрана сума от продажбата на този крем – 100%, ние ще дарим на ВК Марица.

Така можете, заедно с нас, да подкрепите шампионките на Пловдив и да се радвате на прекрасна кожа на ръцете, защото тубичките са малки и компактни, за да са винаги до вас – на бюрото, в шкафа, в дамската чанта… навсякъде, където сте!