SNB Professional в подкрепа на супер-майките


И 2021 година не премина без да подкрепим значима за нас и обществото кауза. Избрахме да подкрепим Български фонд за жените и тяхната програма „Шанс за невидимите супер-майки“.

За нас е важно да ангажираме внимание и интерес към важните за обществото теми и проблеми и заедно да търсим решение. През 2021 фокусът беше както към фонда и тяхната дейност, така и към програмата им, която решихме да подкрепим – Шанс за невидимите супер-майки.

100% от събраните такси за участие в националния конкурс Годишни награди EMILY, който Стар Нейлз – България организира и провежда, през 2021 бяха дарени на фонда.

На бляскавата церемония за обявяването на победителите в конкурса, г-жа Емилия Динкова, управител на Стар Нейлз – България, връчи на г-жа Рада Еленкова от Български фонд за жените чека за 3150 лв.

Избрахме именно тази програма, тъй като тя е насочена не към еднократна помощ, а към устойчива подкрепа за бъдещето на самотните майки и техните деца. Български фонд за жените инвестира в професионалното развитие на жени, които отглеждат децата си сами, като им осигурява стипендии за курс за придобиване или повишаване на професионалната квалификация. Всички участнички в програмата са самотни родители в риск от бедност и/или преживели насилие, които знаят в каква посока искат да се развиват, имат мотивация да учат и да надграждат уменията си – те се подбират внимателно от партньорите на Фонда от кризисни центрове в страната.

Конкурсът Годишни награди EMILY популяризира и отличава работата на маникюристи и педикюристи от цялата страна в различни категории.

Стар Нейлз – България, както българска фирма-производител на професионална козметика за маникюр, педикюр и ноктопластика с марка SNB Professional, ще продължи и занапред да участва активно в подкрепата на значими каузи, идеи и проекти и да създава по-добри възможности за обществеността в страната.