4026 лева бяха събрани от благотворителната инициатива на Стар Нейлз – България „Подай ръка на детския спорт!“ до края на месец декември 2013


4026 лева бяха събрани по време на голямата дарителска кампания на Стар Нейлз – България „Подай  ръка на детския спорт!“ през 2013 година. Близо 80% от сумата бе набрана от дарения на партньори и приятели на компанията по време на тържествата в Пловдив и София през месец ноември 2013г. по повод 20-годишния юбилей от основаването на Стар Нейлз – България през далечната 1993 година.

Средствата бяха вложени в изключително належащия ремонт на базата за тренировки към спортното училище „Васил Левски“ в град Пловдив. Уверете се сами в положителните резултати от приключилите ремонтни дейности, завършени успешно и за кратко време не на последно място благодарение на щедростта и подкрепата на всички партньори, приятели и съмишленици на каузата ни:

IMAG0159

IMAG0160

IMAG0161

Сайтът на инициативата www.causa.snb.bg ще остане активен и след публичното отчитане на набраните средства по текущата кампания, като на него ще се поместват отчетите за това как са изразходвани дарените средства и по нови дарителски проекти, които Стар Нейлз – България продължава да инициира в подкрепа на развитието на детско-юношеския волейболен спорт в града на тепетата.