Стар Нейлз в борбата срещу Covid-19


Още от избухването на епидемията с коронавирус, екипът ни не спира да полага усилия да запази както своето здраве и да се предпази от разпространението на Covid-19, така и да осигури възможност на практикуващите маникюристи и педикюристи да не спират да предлагат услугите в салона.

Като фирма, която произвежда биоциди, регистрирани и одобрени от Министерство на здравеопазването, сме щастливи, че успяхме да съдействаме на стотици салони за красота с продукти за дезинфекция и лични предпазни средства във време на криза и недостиг на такива продукти. Радваме се, че съдействахме да могат да предложат услугите си, като същевременно предпазват себе си и техните клиенти от разпространението на зараза.

Още в началото на пандемията съдействахме и с дарение към Катедра по инфекциозни болести и паразитология към Медицински университет – Пловдив с количество Дезинфекциращ гел SNB, с който те да могат да продължат да развиват пълноценно дейността си. Благодарим за грамотата, която получихме – тя ще продължи да ни напомня, че само заедно можем повече и че единствено заедно можем да преодолеем трудностите, с които се сблъскваме.