Кауза Виктори. Всички заедно сме за победа


Основната цел на Стар Нейлз – България винаги е била да продава усмивки. Стремим се да превръщаме всяка среща с наши клиенти в празник и се стремим да станем приятели.

Затова когато усмивката на нечие лице помръкне, ние също се натъжаваме и търсим начини да съдействаме тя отново да засияе максимално бързо. И сега предприемаме сериозна крачка да върнем усмивката и надеждата на лицето на много жени. Едва ли има домакинство в България, което да не е било покрусено от диагнозата „рак на гърдата“. Само в България броят на заболелите жени е над 46 000, а всяка година се регистрират по над 3800 нови случая. 3800 жени годишно чуват страшната диагноза! Една от всеки 8 жени в живота си развива рак на гърдата. Една от 8!

За нас тези цифри не са само суха статистика. Отказваме да ги приемем като такава и не можем да бъдем безразлични! За нас, като социално отговорна фирма, здравето е най-голямото богатство. Искаме да помогнем и дълго обмисляхме начини да подкрепим борбата с рака на гърдата. Свързахме се с Фондация „Една от 8“ за съвет и насоки, да обсъдим как бихме могли да сме най-ефективни.

Създадохме лак за нокти Виктори. Не удържахме на изкушението и създадохме същия цвят и като Гелак. Пленителен нежен розов цвят с фини брокатени частици – той е цветът на кампанията и е цвят, който едновременно е подходящ за всички сезони и привличащ и задържащ погледите. Такава е нашата цел – да привлечем внимание към сериозен проблем и да се опитаме заедно ако не да го разрешим, то поне да помогнем доколкото можем.

Разработихме и специален „розов крем“ Виктори. Той е бял на цвят, но е част от розовата инициатива. Искахме да направим нещо различно, нещо повече и затова освен лака, създадохме и крем с тайна формула с четири натурални растителни масла, щипка любов и още нещо… Истински еликсир за ръцете. Можем да Ви го предложим в малка и практична тубичка 30 мл, която да е винаги подръка – и голяма профи опаковка 250 мл за често ползване в салона или у дома, от цялото семейство.

Обикновено дарителските кампании, свързани с рака на гърдата, протичат през месец октомври, когато е международният ден за борба с рака на гърдата – 19 октомври. Кауза Виктори не може да чака дотогава и не може да бъде ефективна само за един месец! Тя е наше дългосрочно желание за помощ и подкрепа! Затова Кауза Виктори стартира сега, като Стар Нейлз – България ще отделя по 20% от стойността на всеки продаден продукт Виктори и ще ги дари на Фондация „Една от 8“ на 19 октомври.

Благодарим на всички за подкрепата. Заедно с Вас сме уверени, че каузата ни ще бъде успешна!


2 отговора на “Кауза Виктори. Всички заедно сме за победа”

  1. […] Кауза Виктори, която Стар Нейлз – България започна преди дни, е кауза на целия наш екип. В продължение на няколко седмици всеки един от нас влагаше цялото си старание, емоция, ентусиазъм и енергия, за да може всичко да бъде точно така, както си го представяхме и го бяхме обсъждали. Не искахме да правим компромиси и не позволихме да се случат в нито един детайл. […]