Виктори значи победа!

кауза Виктори

На 21 октомври 2016, по време на ежегодното изложение Арена на красотата, публично обявихме сумата, която заедно с нашите клиенти, събрахме в подкрепа на борбата с рака на гърдата – нашата Кауза Виктори.

По време на няколкомесечната кампания успяхме да съберем 3000 лева от продажбата на специалните продукти с кауза ВИКТОРИ – разкошен подхранващ крем за ръце, както и приказен розов лак и гел лак с фин брокат. Заделяхме по 20% от стойността на всяка продажба и заедно, благодарение на съпричастността и отдадеността към каузата на всички колеги и нашите чудесни клиенти, превърнахме каузата в невероятен успех!

Всички събрани средства са вече преведени по сметката на Фондация Една от 8, а на изложението г-жа Емилия Динкова, управител на Стар Нейлз – България, лично връчи чека за събраната сума на Нана Гладуиш, основател на фондацията.

По време на връчването на чека, излъчвахме на живо събитието на нашата страница във Facebook и можете да чуете част от думите на г-жа Динкова и Нана:

Но това не е краят на историята, защото Кауза Виктори ще продължи да съществува – съвсем скоро ще споделим новите ни съвместни инициативи, които ще стартираме и ще подкрепим борбата с коварното заболяване. Защото, както каза г-жа Динкова, „тази болест е преодолима!“